Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی در گزارش ۹ماهه خود عملکردی پذیرفتی ثبت و ارائه کرد. در این گزارش،  درآمد سود سهام شستا به رقمی بیش از ۲۳۹میلیارد ریال رسید، این در حالیست که این مقدار برای دوره مالی مشابه پیشین تنها ۱۰۷میلیارد ریال بوده است و رشدی ۱۱۳درصدی را نشان می‌دهد.

 در ادامه سود فروش سرمایه‌گذاری‌ها برای این شرکت از چهار هزار و ۷۹میلیارد تومان با رشدی ۱۱۳درصدی به هشت هزار و ۶۸۰ میلیارد تومان افزایش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درنتیجه درآمدهای عملیاتی آن نیز با جهش ۱۱۳درصدی به هشت هزار و ۷۰۴میلیارد تومان رسید.

با وجود رشد ۳۷درصدی هزینه‌های فروش، اداری و عمومی شستا، سود عملیاتی شرکت به بیش از هشت هزار و ۶۷۲میلیارد تومان رسید که نسبت به دوره مشابه سال قبل رشد ۱۱۳درصدی را نشان می‌دهد. نکته جذاب دیگر این گزارش، افزایش تنها ۲درصدی هزینه‌های مالی شستا است. با رشد ۳۱هزار و ۵۹۰درصدی سایر درآمدهای شستا، سود خالص آن در نهایت به هشت هزار و ۴۷۰میلیارد تومان رسیده و رشدی ۱۳۶درصدی نسبت به دوره مشابه سال مالی ۱۳۹۹ را درج کرده است.

شستا با سرمایه ۱۴هزار و ۲۰۰میلیارد تومانی که نسبت به سال گذشته بیش از ۷۷درصد افزایش یافته، سودی ۵۹۷ریالی برای هر سهم حاصل کرد که رشد قابل توجهی نسبت به دوره مشابه سال مالی قبل دارد.

همچنین طی این ۹ماه، شستا ۱۳هزار و ۵۳۰میلیارد تومان سهم بورسی و ۷هزار و ۷۲۱میلیارد تومان سهام غیربورسی خریداری کرده است. از سوی دیگر نیز سود هشت هزار و ۷۱۶میلیارد تومانی طی مدت ۹ماه از فروش سهام مختلف کسب کرده است.

همچنین شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی برنامه خود را طی فصل اول ۱۴۰۰ به صورت زیر اعلام کرده است؛

ثبت افزایش سرمایه شرکت از مبلغ ۸۰.۰۰۰ میلیارد ریال به مبلغ ۱۴۲.۰۰۰ میلیارد ریال از محل اندوخته ها  عرضه اولیه (IPO) سهام شرکت‌ها ادغام شرکت‌های کوچک مقیاس و دارای فعالیت مشابه توقف فعالیت و انحلال شرکت‌های کم‌بازده و خارج از استراتژی  طراحی گزارشات تحلیل شاخص‌های کلیدی عملکرد از جمله تولید، فروش و مطالبات شرکت‌های تابعه در سامانه هوش تجاری اصلاح و بهبود روش‌ها و ارتقای سیستم‌های مورد استفاده در سطوح مختلف با تاکید بر فناوری اطلاعات پربیننده ترین بورس پس از بازگشت برجام چه می‌شود؟ ارزش سهام عدالت من (۳۱فروردین ماه) نحوه اثرگذاری بازگشت احتمالی آمریکا به برجام بر بازارهای مالی ایران گزارش بورس سی و یکم فروردین ماه ۱۴۰۰ نمای پایانی بورس (۳۰فروردین۱۴۰۰) / شاخص کل با افت هشت هزار واحدی به کار خود پایان داد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: شستا هشت هزار شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۶۲۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو

​مدیرعامل بانک صادرات ایران در نشست‌هایی جداگانه با مدیران عامل و مدیران ارشد دو خودروساز بزرگ کشور، برای استفاده از تجربیات تخصصی این بانک در تأمین مالی صنعت خودرو به هم‌اندیشی پرداختند. - اخبار بازار -

به گزارش روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، محسن سیفی در دیدار با محمدحسن محمد‌زاده، مدیرعامل شرکت ایران‌خودرودیزل و همچنین دیدار با علیمردان عظیمی، مدیرعامل ایران‌خودرو، ضمن تشریح توانمندی‌های این بانک در زمینه تجربه موفق همکاری و شیوه‌های تخصصی تأمین مالی صنعت خودرو کشور، برای توسعه همکاری و تحقق اهداف منویات مقام معظم رهبری در «جهش تولید با مشارکت مردم» و همچنین کمک به تعمیق داخلی‌سازی و افزایش تولید محصولات این شرکت‌ها اعلام آمادگی کرد.

او توسعه همکاری، تسریع و تسهیل ارائه خدمات مالی نقدی و غیرنقدی و تجربیات ویژه و الگوی موفق بانک برای حل مشکلات تأمین مالی زنجیره تأمین سایر خودروسازان و قطعه‌سازان کشور در بانک صادرات ایران را تشریح و تبیین و کمک به تولید با استفاده از ظرفیت‌های شعب داخلی و خارجی بانک را مورد تاکید قرار داد.

سیفی گفت: بانک صادرات ایران به عنوان یکی از بانک‌های اصلی کشور، از سال‌های گذشته در کنار خودروسازان کشور بوده و اکثر خودروسازان کشور با بانک صادرات ایران تعامل مناسبی داشته و دارند.

مدیرعامل بانک صادرات ایران با تاکید بر اینکه بدنه کارشناسی و ارکان بانک، تجربه و شناخت دقیقی از شرایط فعالیت خودروسازان کشور دارند، افزود: در بخش‌های اعتباری و طرح و برنامه بانک، برای طراحی محصولات ویژه، تجربه‌های موفقی وجود دارد و این شناخت موجب می‌شود که سرعت و کیفیت ارائه خدمات مالی و بانکی به این صنعت روز به روز بهتر شود و امروز با افتخار، همکاری مطلوبی با خودروسازان و قطعه‌سازان کشور داریم.

محمدحسن محمد‌زاده، مدیرعامل ایران‌خودرودیزل در این دیدار با استقبال از توسعه همکاری با بانک صادرات ایران، با ارائه اهداف و برنامه‌های این شرکت در سال جاری به تعدد شرکت‌های زیرمجموعه این شرکت اشاره کرد و گفت: استفاده از این شرکت‌ها عمق داخلی‌سازی شرکت ایران‌خودرو دیزل را افزایش داده و از این رو میزان ارزبری شرکت نسبت به سایر خودروسازان کمتر است.

او ویژگی دیگر این شرکت را تنوع محصولات آن برشمرد و افزود: تنوع محصولات ایران خودرو دیزل از جمله ون، انواع اتوبوس، انواع کشنده، کمپرسی و باری و از جمله بزرگترین سالن تولید اتوبوس خاورمیانه در این شرکت وجود دارد.

محمد‌زاده از تولید و فروش اتوبوس برقی داخلی شهری به شهرداری برخی کلان‌شهرهای کشور و همچنین فروش 1000 دستگاه اتوبوس دیزلی به شهرداری‌های کشور خبر داد و بر تداوم تولید و رفع نیازهای مختلف کشور به این محصولات، تاکید کرد.

علیمردان عظیمی، مدیرعامل ایران خودرو نیز در نشستی که با اتفاق مدیران ارشد این شرکت با مدیرعامل و مدیران ارشد بانک صادرات ایران، برگزار شد، از همکاری بانک صادرات ایران طی سال‌های اخیر قدردانی کرد و گفت: باید با تلاش و  توسعه همکاری به دنبال حل مشکلات این صنعت و مردم باشیم.

 او افزود: بانک صادرات ایران سهم بسزائی در توفیقات مجموعه‌های بزرگ صنعتی دارد و امروز این سهم بیش از سایرین است.

مدیرعامل ایران‌خودرو با بیان برخی دغدغه‌ها و مشکلات بخش تولید، افزود: بانک‌ها به ویژه بانک صادرات ایران با وجود محدودیت‌های فراوان، کمک‌های بزرگی و بسیار ارزشمندی به صنعت خودرو کرده‌اند به طوری که اگر این کمک‌ها نباشد، امکان کسب موفقیت‌های بیشتر در این صنعت وجود ندارد.

محسن سیفی در جریان این دیدارها به اتفاق معاونان شعب، اعتبارات، طرح و برنامه و همچنین مدیران ارشد بانک در حوزه‌های ارز و بانکداری شرکتی، راهکارها و محصولات نوین بانک برای تأمین مالی زنجیره تأمین در صنعت خودرو را ارائه و برای کمک به این صنعت اعلام آمادگی کرد. 

دیگر خبرها

  • شرایط مشابه گرایی با رقیب برادرش؛ در ۸۲ کیلو کشتی نمی‌گیرد
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • مصوبه‌ای برای شفافیت درآمدهای نفتی و مصارف این حوزه
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو
  • رشد ۴۱ درصدی صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته
  • افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب
  • جدول درآمدهای نفتی و مالیاتی دولت در بودجه ۱۴۰۳ تصویب شد
  • وعده های واردات وسایل نقلیه عمومی عملی می شود؟
  • پرشدگی کامل ۱۱ سد کشور در پی بارش‌های بهاره+جدول
  • برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی