Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایران آنلاین،مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی از پرداخت ۸۸ هزار میلیارد تومان بدهی این سازمان به بانک رفاه خبر داد و گفت: سهم منابع تامین اجتماعی‌ از سرمایه‌گذاری ۶ درصد است که به دنبال افزایش سه برابری آن هستیم.

 «میر هاشم موسوی» روز چهارشنبه در همایش سراسری شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا)، اظهار داشت: سازمان تامین اجتماعی در گذشته به دلیل شرایط موجود ابر بدهکار نظام بانکی بود که با تلاش این دولت بدهی این سازمان به بانک رفاه پرداخت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برنامه‌ریزی برای توسعه سرمایه‌گذاری شستا با ۴۰۰ هزار میلیارد تومان نیز در نظر گرفته شده است تا شستا در گام دوم انقلاب سهم خود را در اقتصاد و تامین منابع برای سهامداران را دنبال کند.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه ۱۴۰ هزار کارکنان در حوزه بیمه‌ای دارد، گفت: ۴۵ میلیون نفر بیمه شده مستقیم در بخش‌های مختلف داریم.

موسوی ادامه داد: سازمان تامین اجتماعی ۵۳ درصد جامعه تحت پوشش بیمه اجتماعی را در ۱۸ مورد خدمت‌رسانی می‌کند.

وی بیان داشت: تقویت تولید و رفع موانع در کنار اقتصاد ملی و در بخش سرمایه‌گذاری تحت عنوان شستا نقش قابل‌توجهی در اقتصاد ملی دارد.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه شستا در ۹ رشته و هلدینگ فعالیت می‌کند، گفت: هر هلدینگ سهم قابل توجهی در کشور را عهده‌دار است و این اموال و دارایی‌ها مربوط به قشر مولد، شاغل، کارمندان و بازنشستگان است.

موسوی تاکید کرد: سهم بازنشستگان حق‌الناس ویژه‌ای است که باید در این حوزه موردتوجه قرار دهیم که در فرمایش‌های رهبر در سیاست‌های ابلاغی تامین اجتماعی وجود دارد.

وی با بیان اینکه باید با تمرکز راهبردی با ظرفیت موجود، سهم موردنظر را احیا کنیم اضافه کرد: سهم منابع تامین اجتماعی‌ از سرمایه‌گذاری ۶ درصد است که به دنبال افزایش سه برابری هستیم تا بتوانیم با تلاش مدیران این امر را تحقق ببخشیم.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی گفت: راهبرد کلان این سازمان افزایش نرخ بازده سرمایه‌گذاری، افزایش تولید و افزایش سود است که در سال گذشته در فروش تجمیعی شستا ۷۲ درصد رشد را شاهد بودیم. 

موسوی تصریح کرد: این وضعیت مطلوب نیست، شرکت‌ها تا زمانی که از تله تولید متوسط بیرون نیایید به شرایط مطلوبی نخواهیم رسید از این رو در زیرمجموعه باید توجه به نوآوری دانش بنیان مدنظر رهبر معظم انقلاب اسلامی توجه شود.

وی با تاکید بر توان داخلی گفت: صیانت از اموال و دارایی از جمله راهبردهایی است که مستلزم ایجاد شفافیت در سامانه‌ها با دسترسی عموم مردم است؛ در همین راستا از تمام ظرفیت دستگاه‌های نظارتی در مبارزه با فساد در حوزه سرمایه‌گذاری بهره خواهیم برد تا این سازمان نماد طهارت اقتصادی را به تصویر بکشد.


انتهای پیام/



 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۷۸۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات افزایش وام بازنشستگان و مبلغ اقساط

آفتاب‌‌نیوز :

اسماعیل لـله‌گانی درباره پایین بودن سقف وام بازنشسته‌ها و گلایه بازنشسته‌ها از این وام‌های خرد که عملا هیچ مشکلی از گره‌های مالی این افراد باز نمی‌کند، اظهار داشت: وام ۲۰ میلیون تومانی بازنشسته‌ها را در سال ۱۴۰۳ به ۳۰ میلیون تومان افزایش دادیم.

وی ادامه داد: این تسهیلاتی را که بانک رفاه به بازنشسته‌ها پرداخت می‌کند، اقدامی مشترک بین بانک رفاه و سازمان تامین اجتماعی است و امسال هم به سقف ۳۰ میلیون تومان می‌رسد.

مدیرعامل بانک رفاه با بیان اینکه باید توجه داشت که از آنجایی تعداد مشمولان این وام بسیار زیاد است نمی‌توان سقف آن را به طور قابل توجه بالا برد، گفت: در حال حاضر بیش از ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار بازنشسته داریم که هر یک از این افراد مشمول دریافت وام ۳۰ میلیون تومانی می‌شوند که هر سال ۱۰ درصد از این جمعیت وام بازنشسته‌ها را دریافت می‌کنند.

لـله‌گانی در پاسخ به این سوال که آیا علت عدم افزایش سقف وام عدم توانمندی بازنشسته‌ها در پرداخت اقساط آن است، اظهار داشت: موضوع پرداخت اقساط نیست، در بحث افزایش سقف وام بازنشسته‌ها موضوع این بوده که سقف منابع قرض‌الحسنه بسیار محدود است و قانون هم تاکید کرده که این وام قرض‌الحسنه بیشتر به فرزندآوری و ازدواج اختصاص پیدا کند و منابع قرض الحسنه هم عمده به این دو مقوله تخصیص داده می‌شود.

وی افزود: بانک رفاه را از اولویت برای ارائه وام به این دو موضوع فرزندآوری و ازدواج خارج نکردند و در کنار تکالیف بانک رفاه برای پرداخت وام قرض‌الحسنه ازدواج و فرزندآوری و سایر تکالیف سهمی هم برای وام به بازنشسته‌ها تعیین شده است.

مدیرعامل بانک رفاه تاکید کرد: وام ۳۰ میلیون تومانی را می‌توانیم برای بازنشسته‌ها تا ۳ سال هم قسط بندی کنیم و سقف پرداخت اقساط هم در ماه کمتر از یک میلیون تومان خواهد بود.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • لحظه به لحظه از صحن علنی مجلس / لایحه برنامه هفتم پیشرفت اصلاح شد
  • بازدید مدیران عالی وزارت تعاون و سازمان تامین اجتماعی از غرفه بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو
  • جزییات جدید از وام فوری بازنشستگان
  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها
  • موفقیت بانک ملی ایران در جذب سرمایه اجتماعی با پرداخت تسهیلات خرد
  • جزییات افزایش وام بازنشستگان و مبلغ اقساط
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • پرداخت ۷۲۴ میلیاردی مستمری تامین اجتماعی آران و بیدگل
  • برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی
  • چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد ؟